
Patates braves amb all i oli i botifarra negre
Patatas bravas con aliloli y morcilla | 5,50
Formatge de cabra gratinat amb confitura de tomàquet
Queso de cabra gratinado con confitura de tomate | 8,90
Formatge manxec curat amb codony i nous
Queso manchego curado con membrillo y nueces | 12,90
Pernil ibèric
Jamón ibérico | 15,00
Anxoves de l’Escala
Anchoas de la Escala | 1,30 /filete
Boquerons en vinagre
Boquerones en vinagre | 8,90
Foie entier mi cuit amb torradetes i nèctar de Pedro Ximènez
Foie entier mi cuit con tostaditas y néctar de Pedro Ximénez | 12,90
Cloïsses a la marinera
Almejas a la marinera | 13,50
Bunyols casolans de bacallà (8 unitats)
Buñuelos caseros de bacalao (8 unidades) | 7,90
Seitons a l’andalussa amb sal negra
Boquerones a la andaluza con sal negra | 8,90
Calamars a l’andalussa
Calamares a la andaluza | 11,90
Pa amb tomàquet
Pan con tomate | 2,20

Amanida amb formatge sec de Maó, poma i vinagreta de dàtils
Ensalada con queso seco de Mahón, manzana y vinagreta de dátiles | 8,90
Amanida de salmó, ceba tendra, nous i vinagreta de mostassa
Ensalada de salmón, cebolleta, nueces y vinagreta de mostaza | 9,90
Carpaccio de bacallà amb tomàquet natural i oli perfumat
Carpaccio de bacalao con tomate natural y aceite perfumado | 10,90
Carpaccio de vedella amb encenalls de parmesà
Carpaccio de ternera con virutas de parmensano | 12,90
Carbonara de pasta fresca amb gambes i bolets
Carbonara de pasta fresca con gambas y setas | 10,90
Risotto cremós de ceps (min. 2 pax | 15-20 min.)
Risotto cremoso de boletus (min. 2 pax1 15-20 min. | 10,90
1/2 llamàntol amb ous ferrats i patates
1/2 bogavante con huevos fritos y patatas | 16,50
Gambes a l’all cremat
Gambas al ajillo | 12,90

Magret d’ànec amb salsa de peres al vi negre
Magret de pato con salsa de peras al vino tinto | 14,50
Costelletes de cabrit a la milanesa
Costillitas de cabrito a la milanesa | 15,50
Filet de vedella amb salsa de tòfona
Solomillo de ternera con salsa de trufa | 24,00
1/2 perdiu a la vinagreta
1/2 perdiz a la vinagreta | 13,50
Secret ibèric al Brandy de Xerès amb salsa de fruits vermells
Secreto ibérico al brandy de Jerez con salsa de frutos rojos | 14,50

Llenguado al pont d’Esplugues amb llagostins i crema de marisc
Lenguado al puente de Esplugues con langostinos y crema de marisco | 16,50
Rap a la marinera
Rape a la marinera | 18,50
Bacallà / Bacalao | 16,50
A la mel amb fruits secs / A la miel con frutos secos
A la llauna | A la llauna
Gratinat al perfum d’all | Gratinado al perfume de ajo

Ou de xocolata blanca i cor de mànec
Huevo de chocolate blanco y corazón de mango | 5,50
Lemon pie en pot
Lemon pie en tarro | 5,50
Tarta tatín de poma
Tarta tatín de manzana | 4,50
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla i xocolata desfeta
Coulant de chocolate con helado de vainilla y chocolate caliente | 4,00
Pastís de formatge casolà amb fruits del bosc
Tarta de queso casera con frutos del bosque | 3,90
Mató del pirineu amb mel i nous
Mató del pirineo con miel y nueces | 4,00
Pudding casolà
Pudding casero | 3,50
Crema catalana
Crema catalana | 4,00












